Hlavní obsah
Článek

Dominika Gottová (50), nejstarší dcera Karla Gotta (†80) patří k těm osobnostem, které na sebe dokážou strhnout veškerou pozornost. Její každý přílet z Finska, kde bydlí se svým manželem Timem Tolkkim vyvolá obrovskou vlnu zájmu. Dominiku celkově provázely poslední dobou skandály. Dluhy, nezvládání mediální pozornosti a manželství, které jeden čas bylo v troskách.

Na začátku tohoto roku se ale rozhodla pro radikální změnu. Obarvila si vlasy a vydala se po stopách slavného otce. Natočila píseň, kterou zlatému slavíkovi věnovala. Právě skladba Pro Tebe vyvolala velmi rozporuplné reakce. Singl natočila s italským zpěvákem Gabrielem Grillottim, který projekt financoval.

Následně natočili i verzi v němčině: „Rozhodli jsme se k jejímu natočení proto, že tatínek byl velmi populární i v německy mluvících zemích a rádi bychom tedy tuto píseň představili i jeho fanouškům v Německu, Rakousku či Švýcarsku,“ řekla Dominika Gottová

Dominika navíc často jezdí do Prahy z dalšího důvodu. Má tu stále maminku Antonii Zacpalovou: „Maminka je vždy pro mě během pobytu v Česku ta nejdůležitější,“ řekla Super.cz.

Velkou otázkou je, jak přesně bude Dominika ještě usilovat ohledně napadnutí závěti slavného otce. V roce 2015 totiž podepsala smlouvu, ve které se vzdala veškerého dědictví. Za podpis tehdy od Karla Gotta dostala údajně částku šest miliónů korun a zavázala se tím, že již žádnou další část majetku či peněz nebude vyžadovat po vdově Ivaně Gottové (48). Slavíkova dcera ale prý chce prokázat, že v době podpisu byla pod vlivem silných léků.

Reklama

Další články

Načítám