Hlavní obsah
Článek

Konec vztahu s o 19 let mladším partnerem? Mnohé by tomu nasvědčovalo. Herečka a zpěvačka Světlana Nálepková se s Václavem Pleskou na věřejnosti neobjevila už drahně dlouho, zvlášť trávili i dovolené.

Zatímco Václav podnikl na přelomu roku cestu do Jordánska, Světlana si poté užila pobyt u moře na Zanzibaru, kde byla v rámci koučovacího kurzu. Ona je opět v jednom kole ve své profesi, on začal podnikat a otevřel si uměleckou kavárnu.

Navíc nyní Pleska publikoval na sociální síti citát spisovatele Paula Coelha. “Miluji tě, protože celý vesmír se spojil, aby mi tě pomohl najít, ale vždycky si musíme uvědomit, kdy se nějaká etapa uzavírá. Ukončit cyklus, zavřít dveře, dopsat kapitolu - nezáleží na tom, jak to nazveme, důležité je považovat za minulost životní okamžiky, které už skončily,” napsal.

Super.cz Plesku kontaktoval, abychom si objasnili, jak post myslel, protože z něj chápeme, že vztah s Nálepkovou po dvanácti letech ukončili. “Jo jo. Ale přece to vždycky není jen o vztahu, ne? Vše je, jak má být. Nehledejte za tím senzaci,” napsal nám Pleska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám