Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mediální magnát Rupert Murdoch a bývalá modelka Jerry Hall se budou rozvádět. Jejich cesty se rozdělily po šesti letech manželství. Pro jednadevadesátiletého miliardáře půjde již o čtvrtý rozvod, zatímco u Jerry se bude jednat o první podobnou zkušenost, jelikož její dřívější hinduistický sňatek s Mickem Jaggerem nebyl právně platný.

Důvody rozpadu manželství nejsou zatím známy a pár se k nim nijak nevyjádřil, podle New York Times ale Murdoch požádal své právníky, aby připravili dokumenty potřebné k rozvodu.

Když se před šesti lety tento zdánlivě nesourodý pár rozhodl po pěti měsících vztahu stvrdit jejich ‚lásku a přátelství‘ svazkem manželským, pro všechny to bylo velké překvapení. Přeci jen modelka zvyklá na bujarý životní styl vedle jednoho z nejslavnějších zpěváků všech dob, s nímž strávila dlouhých 22 roků, byla vedle o 26 let staršího a poněkud usedlého majitele společností News Corporation a 20th Century Fox nečekanou volbou.

Ve hře je ovšem nyní také Murdochovo jmění odhadující se na zhruba 21 miliard dolarů, což z něj dělá 31. nejbohatšího Američana a 71. nejbohatšího člověka na světě. Mediální magnát má z předešlých manželství celkem šest dětí, což by mohlo v případném soudním sporu jistě hrát svou roli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám