Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že natáčení filmu Barbie je v plném proudu. Poté, co tvůrci filmu vzbudili rozruch, když minulý týden zveřejnili první fotku Ryana Goslinga (43) v roli Kena, svět obletěly první záběry z natáčení.

Ryan a Margot Robbie (33), jež ztvárňuje nejpopulárnější panenku světa, jsou na nich zachyceni v kovbojském. Blondýnka jak jinak než v růžovém, Gosling v černobílém kostýmu, v němž působil snad ještě víc ulítle než na oficiálním promo snímku.

Jako kovboje si na Oscara nominovaného herce doposud asi dokázal představit jen málokdo. A to nevíme, co všechno nás ještě čeká.

Už se ovšem ví, že Margot nebude jedinou Barbie ve filmu. Dalšími panenkami od Mattela budou Issa Rae a Hari Nef. V dalších rolích by se měli objevit například Will Ferrell, Kate McKinnon, Michael Cera, Emma Mackey a režie se zhostila Greta Gerwig, která má na svědomí úspěšné snímky Malé ženy a Lady Bird.

Obsazení Goslinga do role Kena vzbudilo pozdvižení. Zatímco fanynky omdlévaly z jeho naolejovaného těla, fanoušci podotýkali, že je pro postavu Kena moc starý a vypadá přitrouble. Pravdou ale je, že nejspíš přiláká do kin spoustu divaček všech věkových kategorií, i když v další nominaci na Oscara za tento počin asi ani moc nedoufá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám