Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořadatelé dlouho očekávané premiéry romantické komedie režiséra Rudolfa Havlíka v hlavních rolích s Aňou Geislerovou (48) a Ondřejem Vetchým (61) nenechali dress code na momentální náladě hostů. Bylo striktně zadáno, že se mají obléknout ve stylu creative black tie. U dam to obvykle znamená večerní šaty, u pánů smokingy, ovšem s kreativnějšími prvky.

Musíme konstatovat, že do prvorepublikového kina Lucerna, kde slavnostní večer probíhal, se většina publika nenahrnula rovnou z koupaliště, ale muži i ženy si dali většinou na modelech záležet, a to nejen ti, kteří ve filmu účinkovali.

Skvostně vypadala již zmíněná Aňa Geislerová i herečky Denisa Biskupová, která si zahrála Aninu filmovou dceru, nebo Vanda Chaloupková, která ztvárnila roli osobní strážkyně.

Modely, které dress codu odpovídaly, zvolily i Kate Matl (45), Bára Mottlová (37) nebo slovenská herečka Zuzana Kanócz, které si vybraly šaty letních světlých barev. Na černou vsadila návrhářka Tatiana Kovaříková, která měla ve snímku na starosti oblečení hlavní postavy, ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko (34), spisovatelka Bára Nesvadbová (49) nebo herečka Jitka Asterová (64).

Jak to komu slušelo, se můžete podívat v naší bohaté fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám