Hlavní obsah
Článek

Agáta Hanychová (38) a Jaromír Soukup (55) si užívají svou první dovolenou. Influencerka a modelka za multimoderátorem a podnikatelem přiletěla do jeho luxusního letního sídla ve španělské Marbelle. Zamilovaná Agáta si ještě předtím odskočila na dlouho plánované surfařské soustředění do Francie.

Do Španělska přiletěla o něco dřív než Soukup, a tak ho vyzvedávala na letišti. A byla to romantika jako hrom! Agáta se na cestu na letiště vyzbrojila balónky ve tvaru srdíček a nachystala Soukupovi láskyplné přivítání. O něco později už se na sociální síti chlubila fanouškům záběry z pláže, když ukázala svůj a Soukupův stín. Ani na romantické dovolené ale Agáta nezapomněla na cvičení u bazénu a nyní se Soukupem vyrazila na výlet.

Agáta je do Soukupa zamilovaná až po uši. Po nevydařeném vztahu s lékařem Andrejem Nikovem doufá, že konečně našla toho pravého. „Můžu jen říct, že jsem opravdu šťastná,“ řekla Super.cz Agáta, která od rozvodu s Jakubem Prachařem (40) vystřídala už několik partnerů, ale s žádným jí to bohužel nevyšlo. Tak třeba se konečně dočká...

Reklama

Další články

Načítám