Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Mirai Navrátil (31) s kapelou na nás vyskakují ze všech stran a není akce, kde by úspěšná česká kapela chyběla. Co se ale vztahů týče, není zpěvák příliš sdílný. Svou krásnou přítelkyni si schovává pro sebe. Pro Super.cz ale jeho milovaná polovička udělala výjimku! Jak se ti dva poznali?

„Bylo to na firemním večírku. Já jsem ho v té době ani neznala,“ prozradila Míša, která se živí jako event & catering manažerka. Mimo jiné je také skvělou kuchařkou, a i tím si slavného zpěváka získala. „Umím dobře vařit a říká se, že láska prochází žaludkem, že?“ smála se pohledná bruneta.

V prosinci spolu tahle dvojice bude už čtyři roky a spojuje je kromě velké lásky k jídlu také sport, cestování a světe div se - fotbal! „Loni jsme navštívili i Euro v Budapešti, kam jsme přelétali z naší dovolené na Mallorce. Takže jsme si dobrovolně zkrátili dovču kvůli fotbalu,“ překvapila nás Michaela.

Zamilovaný pár si život opravdu umí užívat. Jen letos navštívili Paříž, Sicílii a Mallorku. Když zrovna necestují po světě, užívají si túry do hor, společně běhají a také pendlují přes celou republiku do Frýdku-Místku, což je rodné město Miraie Navrátila. Jinak spolu dvojice žije v Praze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám