Hlavní obsah
Článek

Kim Kardashian (43) se zhlédla ve svém novém štíhlejším těle, a především pak v tom, co jí k němu dopomohlo. Během úterního rozhovoru v pořadu Today Show prozradila, že kompletně změnila svůj životní styl a přestala jíst cukr a nejrůznější pochutiny a nezdravé pokrmy.

Vše odstartovala její touha po opětovném vynesení ikonických zlatých šatů po Marilyn Monroe na letošním ročníku plesu Met Gala, do nichž Kim ke svému velkému překvapení musela shodit bezmála sedm kilogramů během tří týdnů.

Televizní hvězda, která rovněž od té doby zůstala odbarvená na blond, se prý začala cítit mnohem lépe a má daleko víc energie, než mívala dřív. A to je právě důvod, proč u zdravějšího způsobu stravování setrvala.

Shazovat další kilogramy už prý cílem nebylo. Přesto přiznala, že už má dole téměř deset kilogramů, což je s ohledem na její výšku 157 centimetrů opravdu dost.

Její váhový úbytek byl patrný nejen v bílém tričku a úzkých kalhotách Balenciaga, které oblékla na rozhovor, ale především během její nedávné dovolené s přítelem Petem Davidsonem, kde v bikinách působila opravdu drobným dojmem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám