Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Milan Peroutka (34) a jeho kolegyně Míša Tomešová (32) před lety tvořili pár. Herečka a zpěvačka však dala přednost svému kolegovi Romanu Tomešovi, se kterým už pár let žije ve spokojeném manželství a vychovává dva syny. S bývalou ex přítelkyní nějakou dobu nebyl Milan v kontaktu, to se však změnilo.

„S Míšou jsme se spolu dlouho nestýkali, ale když mi po říjnovém koncertě napsala, proč nedostala pozvánku, tak jsem se rozhodnul, že když chce přijít, ať si se mnou rovnou zazpívá,“ svěřil se Super.cz zpěvák s tím, že je rád, že vše klaplo.

Zpěvák se svou kapelou Perutě uspořádal po více než půl roce koncert v Malostranské besedě, a to v den svého svátku. Vystoupení bylo mimo jiné i ochutnávkou z nové desky, kterou chystá. S kolegyní Míšou Tomešovou si zazpíval duet Spolu/sami, který pár dní před vystoupením nazkoušeli a na společném jevišti vypadali fantasticky. Duet jsem ve studiu nazpíval původně s Terkou Maškovou, ta verze nikdy nespatřila světlo světa, protože tehdy zasáhlo vydavatelstí, svěřil se Peroutka.

Pak jsme ho natočili i s videoklipem s Nikol Čechovou, ale nikdy ho nezpívali živě. Parkrát ho se mnou zpívala Anička Slováčková a teď převzala žezlo Míša. A protože jsme z toho měli fajn pocit, tak jsem ji rovnou pozval i na další křest na podzim, prozradil nám Milan, který si zazpíval také se svou výbornou kamarádkou Aničkou Slováčkovou, která na koncertě také hostovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám