Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Lucka Vondráčková (44) má široký rozptyl koníčků. Má zálibu nejen ve studiu cizích jazyků, vládne sama čtyřmi, ale především ve čtení knih. Do těch se ráda začítá, když má chvíli času: „O mě se všeobecně ví, že mám knížky ráda. Jsem spíš knihomol, než bych se vydávala na nějaké párty,“ přiznala Super.cz zpěvačka na akci spisovatelky Lucie Hlavinkové, kde se stala kmotrou knížky Sesterstvo síla moci.

Lucka si svůj soukromý život střeží. Po rozvodu s Tomášem Plekancem se často stává cílem spekulací. Chvíli randila s moderátorem Petrem Vojnarem (48) a nedávno byla viděna s dabérem Gustavem Bubníkem, ale jak sama řekla, je stále nezadaná. Má naštěstí tolik práce, že na muže si kolikrát ani nevzpomene: „Mám krásné příležitosti, ale naučila jsem se je i odmítat. Teď mě těší, že se konečně po deseti letech vrátím na divadelní prkna. Přišla mi nabídka na roli, která se mi líbí a věřím, že se bude líbit i divákům,“ dodává Lucka.

Fanouškům ale teď udělala ještě jednu radost a vydala se zpátky do minulosti. Natočila klip k nové verzi jejího hitu Džíny. V oněch džínech se ale do společnosti určitě nechystá a maminka dvou synů raději zůstane doma s knihou v ruce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám