Hlavní obsah
Článek

Přestože je to sedmnáct let, co Lucie Šlégrová (42) bodovala v soutěži krásy, zdá se, jako by to bylo včera. Kráska s jedním z nejbujnějších dekoltů v českém modelingu se totiž od doby, kdy si nasadila korunku, takřka nezměnila.

Lucie si na pár dní vyrazila do srubu na Kokořínsku, kde si užila pohodu v přírodě, a při té příležitosti dala také na odiv své křivky. Navzdory tomu, že Lucie letos oslavila 40. narozeniny a je trojnásobnou maminkou, má postavu, kterou jí může kdejaká vrstevnice závidět.

Modelka dala na odiv svou figuru nejen v bikinách, ale i v jednodílných plavkách, ve kterých v poslední době našla zalíbení. „S přibývajících věkem jsem přesedlala na celkové plavky. Ani ne, že by něco zakrývaly, je to i z pohodlnosti a praktičnosti. Zjistila jsem, že mi je to příjemný, že když se člověk věnuje dětem, stále s nimi blbne, tak s jednodílnými plavkami je mi to příjemnější s tím mým dekoltem. Dvoudílné mám, jen když jsme někde s manželem sami,“ svěřila se Super.cz modelka, která ale střih plavek rozhodně řešit nemusí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám