Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová (60) uvedla, že v domě v Handlové na Slovensku, který v noci ze středy na čtvrtek zasáhl ničivý požár, žije i její synovec s rodinou. Z hořícího pekla vyvázl, jeho nejbližší naštěstí nebyli doma.

„Můj synovec měl v ten den přivézt svou ženu a prvorozeného syna z nemocnice. Naštěstí je v ten osudný den nepustili,“ uvedla herečka na sociální síti.

„V noci začalo hořet. Můj synovec chtěl utéct, když viděl, co se děje 5 pater pod ním. Tlaková vlna ho smetla při otevření dveří zpět do bytu. Záchranáři evakuovali vyděšeně lidi, mého synovce naštěstí také. Kdyby šel směrem dolů, po schodech... Měl štěstí, na rozdíl od sousedů.“

Požár byl nahlášen hodinu po půlnoci, propukl na pátém patře paneláku v Handlové. Následně proběhla evakuace celého objektu, čtyřem lidem ale záchranáři už nedokázali pomoct. Podle webu noviny.sk byli mezi oběťmi dvě ženy a dva muži, které hasiči našli na schodišti panelového domu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám