Hlavní obsah
Článek

Pohlaví druhého dítěte si Kristýna Schicková s manželem Lukášem Třešňákem nechali prozradit. Finalistka České Miss 2013 se ani veřejně netají tím, že druhé dítě bude opět kluk. Jelikož doufala, že druhý potomek bude holka, zbavila se veškeré výbavičky po synovi Elliotovi. Nyní tedy vše znovu pořizuje.

„Doufala jsem, že budu vybavovat pokojíček růžovou. Všechny věci jsem rozdala. Spoustu z nich dostala manželka mého bratra. (Patrik Schick, fotbalista). Rozdávala jsem i kamarádkám. Jsem ráda, když jsou miminka voňavoučká v novém oblečení, takže budeme něco nového kupovat,“ vysvětluje Kristýna.

Modelka se nebrání oblékat své děti do modelů z druhé ruky. „Jsem pro recyklování. Miminka z oblečení klidně vyrostou za týden,“ říká Schicková, která má naději, že jí oblečení věnují nazpět zase některé kamarádky, které předtím obdarovala. „Budeme v létě pořádat babyshower, tak uvidíme,“ usmívala se Kristýna Schicková.

Slavný a úspěšný bratr Patrik Schick zatím v počtu potomků vede. Kristýna Schicková ho ale zdárně dohání, jelikož už za čtvrt roku přivede na svět druhého syna. „Bratr s manželkou jsou stále napřed v plození dětí. My jsme s manželem vedli v jiných věcech,“ říká s úsměvem Kristýna Schicková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám