Hlavní obsah
Článek

Netflix zveřejnil první ukázku k hojně očekávanému filmu Blonde, v němž se v roli Marilyn Monroe (†36) představí herečka Ana de Armas (35). Kubánská kráska se do ikony zlaté éry Hollywoodu naprosto převtělila. Tedy alespoň po vizuální stránce. Jak si s nelehkou rolí poradila, se teprve ukáže.

Anu jako Marilyn je na záběrech vidět, jak štká nebo se hystericky směje ve své šatně, či během premiér jejích největších trháků jako Páni mají radši blondýnky a Slaměný vdovec.

Snímek vznikl na motivy knižní předlohy Joyce Carol Oates z roku 2000 a režíroval ho Andrew Dominik. Netflix uvede film v září a jeho vznik se neobešel bez kontroverze.

Streamovací gigant ho sdílí s hodnocením NC-17 (No One Seventeen and Under Admitted), což je nejvyšší hodnocení v systému Motion Picture Association přidělené filmům s obsahem, který MPA považuje za vhodný pouze pro osoby starší 18 let. Filmy nicméně neklasifikuje jako pornografické, ale s citlivějším obsahem.

„Andrewova vize byla od začátku jasná - představit verzi života Marilyn Monroe jejím objektivem. Chtěl, aby svět pocítil, jaké to bylo nejen být Marilyn, ale i Normou Jeane. Od jejího vzestupu po milostné zápletky, Blonde boří hranice mezi fikcí a skutečností a prozkoumává hereččino veřejné i soukromé já,“ okomentovala klip Ana de Armas.

Režisér obsadil Anu do role v roce 2019. Předtím se hovořilo o tom, že by ji mohla ztvárnit Jessica Chastain.

De Armas proslula především jako Bond girl v Není čas zemřít. Mezi její další větší snímky patří Nebezpečné pokušení, Na nože nebo Hluboká voda, při jehož natáčení to dala dohromady s kolegou Benem Affleckem.

Randili spolu v roce 2020 a láska jim vydržela skoro rok. V lednu 2021 vyšlo najevo, že se rozešli a netrvalo dlouho a Ben obnovil dávnou lásku s Jennifer Lopez.

I Ana už se posunula dál. Od loňského léta je spojována s Paulem Boukadakisem, viceprezidentem populární randící aplikace Tinder.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám