Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jestli je někdo ochotný pózovat s fanoušky, je to rozhodně Tom Hanks (67). Pokud ale překročíte meze slušnosti, ani on, jenž platí za hollywoodské zlatíčko, se s vámi párat nebude.

Herec vyrazil ve středu s manželkou Ritou Wilson (65) na večeři do newyorského Midtownu a při odchodu je obklopila skupina fanoušků. Jeden z nich dychtil po společné fotce tolik, že Ritu málem povalil na zem.

Ta klopýtla a zakřičela na dotyčného, aby ji nechal, což Hankse rozzuřilo. Otočil se čelem k davu se slovy: „Moji ženu? Ku*va zpátky! Porazíte moji ženu?“

Hercův nekompromisní tón a vzteklý výraz vzal nenasytům vítr z plachet a hned jim došlo, že přestřelili, a začali se omlouvat. Selfie se rozhodně nedočkali, hvězdný pár se neprodleně odebral do přistaveného auta.

S herci byla i ochranka, která z nepochopitelného důvodu ale spíš jen stála a incidentu přihlížela a následně Toma urgovala do vozu.

Pokud jde o jeho paní, se kterou je ženatý 34 let, není rozhodně radno si s Hanksem zahrávat. Přitom herec málokdy odmítne fanouškům podpis nebo selfie. Stačí pouze, když se chovají slušně a nenarušují agresivně jeho intimní zónu.

Video, na kterém je zachycen celý incident, obletělo svět jen pár dní poté, co se fanoušci začali strachovat o hercovo zdraví. Rozhodilo je, když se mu na australské premiéře Elvise v Gold Coast nekontrolovaně třásla ruka, v níž držel mikrofon.

Jak je vidět, můžeme si ale klidně oddechnout. Zdá se, že je Tom v naprostém pořádku a při plné síle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám