Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Justin Bieber (30) minulý týden pořádně vyděsil fanoušky, když jim oznámil, že mu v důsledku onemocnění zvaného Ramsayův–Huntův syndrom ochrnula pravá strana obličeje. Tvář, s níž skutečně nemohl moc hýbat, dokonce předvedl ve videu.

Zpěvákova manželka Hailey (27) nyní v pořadu Good Morning America popsala, jak si její muž vede.

„Daří se mu dobře. Každý den se zlepšuje. Cítí se už mnohem lépe. Pochopitelně to byl děsivý zážitek, ale bude v pořádku. Jsem hlavně ráda, že mu nic není,“ nechala se slyšet modelka, která uvádí na trh novou kosmetickou značku Rhode.

I Hailey se v poslední době potýkala se zdravotními problémy. Po mini mrtvici, kterou způsobila krevní sraženina, musela podstoupit operaci srdce.

„Už se cítím mnohem lépe. Je mi dobře. Podstoupila jsem zákrok, kdy mi zavřeli díru v srdci, a snažím se dopřát tělu čas na zotavenou. Rekonvalescence byla trochu náročnější, nemohla jsem hned cvičit a normálně fungovat, ale už je to dobré. Ani už neberu žádné léky, což je fajn,“ přiznala.

S Justinem tak trpěli oba, což je podle modelky stmelilo. „Když něčím takovým procházíte společně, můžete se aspoň jeden o druhého opřít, a to vás drží nad vodou,“ dodala k věci.

Reklama

Další články

Načítám