Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to čtyři měsíce, co se Michaela Nosková (41) stala dvojnásobnou maminkou. Zpěvačka s partnerem Jindřichem přivítali na světě společnou dceru Jasněnku. Po porodu se zpěvačka dostala velmi rychle zpět do formy a nyní už si troufne i na dvojdílné plavky.

Míša vyrazila se svou prvorozenou dcerou Eliškou do aquaparku, kde vzniklo hned několik fotek v plavkách. A nutno říct, že zpěvačka vypadá fantasticky. Svou figuru tentokrát dala na odiv i bez zakrytí. „Obvykle mě bez šátku kolem zadku a stehen neuvidíte, ale co, kašlat na to,“ svěřila se zpěvačka, kterou v plavkách zachytila její starší dcera.

Míša je důkazem toho, že nic není nemožné. „Snažím se hodně chodit s malou na výlety, pomalu, ale jistě začínám i posilovat ve fitku. Samozřejmě by to nešlo bez pomoci Jindřicha, ať už co se cviků týče, nebo i toho, že pečuje o malou i po tu dobu, kdy si jdu zacvičit nebo třeba zajezdit s mojí Eliškou na bruslích,“ popsala Super.cz Míša svůj recept.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám