Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její tělo je její pracovní nástroj. Zejména vlastní mimiky si Tereza Bebarová (48) jako herečka velmi váží. Proto má respekt před estetickými zákroky.

„Mimika je důležitá, zvlášť pro nás herce. Nikomu neberu to rozhodnutí podstoupit cokoli, co považuje za důležité. Ale asi by se to mělo dělat s citem, aby to bylo co nejméně poznatelné. A hlavně, přesně, aby bylo rozpoznat, jestli se člověk směje, pláče, mluví nebo mlčí,“ soudí Bebarová.

Invazivním procedurám, jako je botox nebo výplně kyselinou hyaluronovou, se zatím vyhýbá. „Zatím se tomu bráním zuby nehty a tuhle věc nevyhledávám. Čímž neříkám, že to třeba někdy nepřijde a některé drobné korekce nebudu řešit," směje se.

"Ale do téhle doby jsem nic takového nepotřebovala podstupovat. Nicméně na klinice jsem se domluvila, že si nechám na podzim, až to bude vhodnější, kdy se člověk tolik nepotí, odstranit takový malý kožní výrůsteček u nosu. Byla jsem mile překvapena, kolik procedur je dneska k dispozici. V tomhle je 21. století úžasné, jaké možnosti nám nabízí,“ dodala na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám