Hlavní obsah
Článek

Před dvěma lety se syn Martina Dejdara (59) Matěj musel rozloučit se svým snem. Moc si přál hrát v zámoří hokej, bohužel ale hercova syna potkal úraz, během kterého si zlomil dva obratle, a tak se s představou hvězdné kariéry musel rozloučit. Ke své velké vášni se ale vrátil alespoň v týmu známého otce.

„Matěj s námi hraje dál, teď na téhle úrovni. Nechci říct naší, to bych ho tím urazil, ale s námi hrát může, takže je to úplně v pohodě,“ potvrdil nedávný návrat na led svého syna Martin Dejdar pro Super.cz

Hokejová sezona má ale aktuálně prázdniny, proto se herec může věnovat mimo herecké práce i charitativním činnostem. Zapojil se do projektu, který má na starosti dostat do válkou zmítané Ukrajiny dialyzační přístroj, protože mnoho tamních nemocnic je zničených. „Domníváme se, že je potřeba pomáhat tam, kde se ten válečný konflikt děje, a tohle je skvělý způsob pomoci, protože je i vidět,“ dodává známý dabér.

Herec teď vyzývá širokou veřejnost, že také může pomoci dostat na Ukrajinu další dialyzační přístroje, a to díky jakémukoliv příspěvku na transparentní učet nadačního fondu, se kterým Martin Dejdar spolupracuje: 123-6510700207/0100.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám