Hlavní obsah
Článek

Herečku Sáru Rychlíkovou jsme vídali v seriálu 1. Mise, kde dostala svoji první větší roli. Osvědčila se a nyní natáčí nový projekt, seriál Dobré zprávy, kde dostala roli moderátorky hlavního zpravodajství. Změnu převléknout se z vojenského mundúru uvítala.

"Vizáže a kostýmy máme krásné. Nejsem konečně v zeleném. Oblečení miluju, takže se v tom, co mám na sobě, vyžívám. I texty jsou dobré. Navíc je tady stejná produkce, na kterou už jsem zvyklá. Vypadá to nadějně," domnívá se půvabná brunetka.

Její oblíbenou televizní moderátorkou je sice Lucie Borhyová (45), ale připodobnit se jí odmítla. "Tvůrci chtěli, abych si nechala zesvětlit vlasy, ale to se nepodvedlo. Odmítla jsem, protože jsem si je asi před dvěma roky strašně zničila, tak jsem to nechtěla opakovat," vysvětlila Sára, že nešlo o žádné hvězdné manýry.

Přitom už se stává opravdovou seriálovou hvězdou. Vedle projektů Primy ji můžeme vídat i jinde. "S Michalem Suchánkem (58) jsem natočila seriál Národní házená, který se uvádí na Voyo. A na stejné stanici vyjde po létě seriál O mě se neboj. Mám těch seriálů opravdu hodně," vypočítala.

Reklama

Další články

Načítám