Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka televize Nova Lucie Borhyová (46) má stále co ukázat. Dokazuje to na svém Instagramu, kde ji sleduje více než 135 tisíc lidí. Svůj profil si náležitě hýčká a ráda poodhaluje to, jak vypadá její život mimo moderování Televizních novin.

Na sociální síti se umí pěkně odvázat a nedělá jí problém zveřejnit sexy fotku v šatech nebo v bikinách. Komentáře typu, že je sexbombou, ji samozřejmě těší. „Určitě to polichotí, jsou to věci, které lichotí, takže z toho mám radost,“ neskrývala své nadšení moderátorka během rozhovoru pro Super.cz.

Usměvavá blondýnka se už nemůže dočkat, až zase vyrazí se svými dětmi na pláž k moři.

„S dětmi se chystáme do Španělska, na to se těším. Nevylezeme z moře,“ plánuje Borhyová.

Šťastnou rodinku ale čeká i aktivní dovolená. V druhé půlce prázdnin totiž vyrazí na hory. „Máme rádi i chození po horách, takže se ve druhé půlce léta chystáme do Krkonoš a budeme podnikat pěší túry po horách, takže to bude aktivnější styl dovolené," uvedla.

Lucie Borhyová tvoří už přes pět let pár s o deset let mladším partnerem Michalem Smečkou. Na rozdíl od expartnerů si tuto drahou polovičku hlídá a ve společnosti se téměř neukazují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám