Hlavní obsah
Článek

Stálice zpravodajství televize Nova Lucie Borhyová (46) má před sebou novou výzvu. Po moderování a účinkování v hudebních klipech se teď rozhodla, že nazpívá svoji píseň. V těchto dnech na ní pracuje v nahrávacím studiu.

„Do role zpěvačky bych se určitě nestavěla, to je silné slovo. Spíš si vyzkouším být zpěvačkou. Je to záležitost úplně čerstvá. Štefan Margita a Michal Kindl mě přemlouvali, abych do něčeho takového šla. Když mi Michal poslal hudbu a text, tak se nedalo říct ne, protože se mi to moc líbilo. Nestavěla bych se do role zpěvačky, je to pro mě pro radost," řekla Lucie s úsměvem Super.cz.

Než si ale píseň v podání blonďaté krásky poslechneme, budeme si muset ještě pár měsíců počkat. A důvod? Jedná se totiž o vánoční píseň, která se k veřejnosti dostane před začátkem adventního období. „Ano, tak by to mělo být,“ potvrdila informaci moderátorka.

Lucie Borhyová tak i přes nový projekt zůstane věrná hlavně zpravodajství, kde působí už více než dvě desítky let. Troufne si ale svoji píseň zazpívat i živě? To se dozvíte v našem video rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám