Hlavní obsah
Článek

Chloe Sims (40) trvá na tom, že co se týče její tváře, nikdy nešla pod kudlu, a komentáře, které tvrdí opak, ji iritují. Hvězda britské reality show The Only Way Is Essex (TOWIE) je prý krásná od přírody.

„To, jak vypadám, je darem od boha,“ řekla nyní Daily Mailu s tím, že ani do budoucna zákroky neplánuje.

„Ne, v televizi nám to hodně nabízejí, ale člověk to musí brát s rezervou. Mám velké štěstí, že vypadám, jak vypadám, a lidé automaticky předpokládají, že je to díky plastikám, ale žádnou rekonstrukci tváře jsem nikdy nepodstoupila,“ nechala se slyšet.

„Jestli se díky tomu lidé cítí lépe, tak ať. Dřív mě to dost rozčilovalo a už nebudu mluvit o svých zákrocích, protože si myslím, že je to tabu a už jsem o tom mluvila dost,“ dodala.

V minulosti Chloe přiznala botox, výplně rtů, dvě zvětšení poprsí a dvě pozvednutí zadku. Nechala si také operativně předělat chrup.

K přirozenému vzhledu má tedy opravdu daleko a svými silikony vyloženě proslula. Její tvář se v průběhu let dost proměnila, jak se můžete ostatně přesvědčit i v naší galerii.

Na Chloe se prý konečně usmálo i štěstí v lásce, pochlubila se, že má nového partnera, který ale není veřejně známý a přeje si, aby to tak zůstalo. Ze vztahu z minulosti má televizní hvězda sedmnáctiletou dceru Madison.

Reklama

Další články

Načítám