Hlavní obsah
Článek

Blízké přítelkyni Michaela Jacksona (†50), které se chtěl údajně i vizuálně podobat, sice již pomalu táhne na osmdesátku, ale stále vypadá neskutečně. Americká hudební legenda Diana Ross (78) v neděli vystoupila na The Cambridge Club Festivalu ve Velké Británii a dokázala, že pódium je stále její druhý domov.

Se svou typickou kudrnatou kšticí zaválela během energického vystoupení v květovaných šatech se spadlými rameny, které zdůraznily zpěvaččinu stále krásně tvarovanou postavu. Již tak nepřehlédnutelný model doplnila o výrazný make-up a obrovské náušnice.

Umělkyně, kterou byl král popu údajně doslova posedlý, vzdala hold rovněž královně Alžbětě II. a jejímu vladařskému platinovému jubileu, a to písní Thank You. Publikum následně začalo hrdě mávat britskými vlajkami a ovace nebraly konce.

Jejímu vystoupení přihlíželo na 22 tisíc lidí a hudební legenda se zdála být chvílemi až dojatá.

Když začala zpívat jeden ze svých největších hitů Ain’t No Mountain High Enough, zpívali s ní všichni, a to včetně vévodkyně z Cambridge, která vystoupení sledovala ze speciálních prostor určených pro členy královské rodiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám