Hlavní obsah
Článek

Vystupování na akcích Gay Pride s sebou přináší vždy trochu výstřednosti a Christina Aguilera (43) v tomto ohledu rozhodně zabodovala. Stala se společně s Paris Hilton (43), jež se postavila za mixážní pult, největší hvězdou sobotní akce Pride In The Park v Los Angeles a garderobu rozhodně nepodcenila...

Pěvecká megahvězda, která má za sebou i poměrně střídmé období, kdy se věnovala spíš jazzu, soulu a blues, vystřídala hned několik modelů, z nichž jeden byl peprnější než druhý. Nejprve se dvojnásobná maminka Aguilera blýskla v kompletu z červeného latexu, což evokovalo její ikonický obleček z dvacet let starého videoklipu Dirrty.

Následovalo třpytivé body v symbolických duhových barvách, růžová variace s kužely v oblasti ňader, světle zelený model, který měl pro změnu na hrudníku býčí rohy, či žlutý catsuit s obřími pery.

Nechyběla ani zelená kombinéza s bicepsy a svalnatou muskulaturou, k níž si zpěvačka okolo pasu připnula velké zelené dildo. Všechny modely pak doplnila o odvážné latexové kozačky do půlky stehen, které sladila s jednotlivými kostýmy.

Reklama

Další články

Načítám