Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří mezi umělkyně, které se rozhodně nebojí experimentovat v oblékání. Tereza Kerndlová (37) se zaslouženě pyšní skvělou figurou a může si dovolit obléct prakticky cokoli.

Na Instagramu se naposledy pochlubila fotkou, na které pózuje ve velmi výstředním modelu. Černé koktejlky složené ze dvou dílů propojuje zlatý řetízek. Tím pádem nevšedně střižený model ukazuje víc, než by skrýval.

Touto fotkou zpěvačka zavzpomínala na chvíle, které trávila ve svém druhém domově v jižním Španělsku. „Ze sekce Začínáš mi trochu chybět, Španělsko,“ komentovala fotku zpěvačka.

Kerndlová žije částečně v Praze, částečně ve španělské Esteponě a čas od času odjíždí na statek svých rodičů na Moravě.

„Zatím jsem nebyla schopna konkrétně nastavit čas, kdy budeme tady a kdy u nás v České republice, protože covidová situace zamíchala kartami. Ale plán do budoucna je takový, že vše samozřejmě přizpůsobíme podle koncertů a povinností doma v Česku. Zatím je představa taková, že zimní měsíce budeme tady a v létě budeme hrát s mojí kapelou,“ popsala svůj pendlující život v posledním rozhovoru pro Super.cz Tereza Kerndlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám