Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dvou týdnech hospitalizace se Hana Zagorová (†75) konečně vrátila domů. Na přivítanou pro ni v jejím podolském bytě čekal pugét třiceti růží od manžela Štefana Margigy symbolizující třicet let manželství. Manžel jí připravil její oblíbené jídlo, maďarský perkelt s tarhoňou.

„Otevřeli jsme prosečko, já si ale jenom usrkla. Ještě se bojím. A vlastně jsme celý zbytek dne propovídali a večer se v televizi dívali na Marečku, podejte mi pero. Užívali jsme si moc, že jsme zase konečně spolu doma. Dneska je krásně, tak si uděláme dýchánek na balkoně,“ popsala své blízké plány národem milovaná zpěvačka v rozhovoru pro deník Blesk.

Zpěvaččin návrat ohlásil pěvec na sociálních sítích. „Konečně doma! Moc vás oba zdravíme a děkujeme za tak obrovskou vlnu podpory a přání,“ vzkázal Margita u fotky své ženy.

Hana Zagorová by se chtěla dostat co nejdříve do formy, aby se mohla věnovat své milované profesi. Co ji tedy čeká? „Dát se pořádně do kupy, samozřejmě kontroly v ústavu a dodržování nutričního jídelníčku, podle kterého se budu řídit i teď doma. Nutridrinky mi ale opravdu dělají moc dobře a mám jíst také hodně bílkovin, na které je skvělý třeba tvaroh nebo cottage. Štefíček si to už pečlivě nastudoval.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám