Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě včera odpoledne spolu v romantickém objetí jezdili na koloběžce v Chorvatsku, plánovali výlet na svatbu kamaráda, který jim poslal svatební oznámení. O pár hodin později hlásí Nela Slováková (34) rozchod s partnerem, hokejistou Lukášem Kozákem. S tím žila téměř pět let.

"S Lukášem se rozcházím. Je to úžasný chlap, opravdu. Bez nadsázek a ironie. Ale pro mě je to člověk bez lásky, citu a bez projevování emocí. Ať negativních nebo pozitivních," prohlásila Nela Slováková.

"Stali se z nás více parťáci a obchodní partneři než životí partneři. Pořád jsem věřila, protože nám spolu bylo často úžasně. Já ke svému životu lásku a vše kolem ale potřebuji víc," dodala.

Rozchod přišel krátce poté, co se jí včera v Chorvatsku ztratila její psí fenka Lotty. Zatímco Slováková byla strachy bez sebe a začalo více než šestihodinové hledání malé čivavy, chování jejího partnera ji zaskočilo.

"Ukázalo se, že takto, jak se i v krizových situacích Lukáš dokáže bez emocí a lásky chovat, že takto žít nechci," uzavřela Slováková, která má naštěstí svého pejska zpátky. S hokejistou ale společný život už neplánuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám