Hlavní obsah
Článek

Justin Bieber (30) se 10. června spojil s fanoušky prostřednictvím instagramového videa, aby vysvětlil, proč zrušil některé nadcházející koncerty. Potýká se s nepříjemnými zdravotními problémy, pásový opar mu přešel do onemocnění zvaného Ramsayův–Huntův syndrom.

„Je to od viru, který napadl nervy v mému uchu a v tváři a způsobil ochrnutí půlky obličeje,“ popsal, co se mu stalo a názorně hned předvedl, s čím se potýká.

„Jak můžete vidět, tímhle okem nemohu mrkat. Nemůžu se na té straně smát nebo hýbat nozdrami,“ doplnil.

Justin tak není v tuto chvíli schopen koncertovat, lékaři mu naopak doporučili odpočívat.

„Je to docela vážné, jak můžete vidět. Přál bych si, aby to bylo jinak, ale moje tělo mi říká, že musím zpomalit. Doufám, že to chápete. Hodlám využít všechen čas k odpočinku, abych se vrátil stoprocentní a mohl dělat to, pro co jsem se narodil,“ vzkázal fanouškům.

Dodal, že doufá, že se jeho tvář brzy vrátí do normálního stavu. Hodlá také rehabilitovat a cvičit obličejové svaly. Chce to ale hlavně čas.

Věrní fandové zpěváka v komentářích zahrnuli podporou a přejí mu hlavně brzké uzdravení. Není to ostatně tak dávno, co se se závažnými zdravotními problémy potýkala jeho manželka Hailey.

Ta v březnu skončila v nemocnici s příznaky mrtvice. Ukázalo se, že měla v mozku krevní sraženinu. I jí tehdy visela pravá strana obličeje a nemohla vůbec mluvit. Není tedy divu, že Justina jeho příznaky nyní pořádně vyděsily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám