Hlavní obsah
Článek

Čtvrteční svatba Britney Spears (42) a Sama Asghariho (28) nepatřila mezi komorní akce o pár svatebčanech, ale zpěvaččina nejbližší rodina mezi účastníky chyběla. Na obřad uspořádaný na pozemku jejího domu v Thousand Oaks v Kalifornii nepřišli její matka Lynne, otec Jamie a sestra Jamie Lynn, a nakonec ani synové Sean Preston (16) a Jayden James (15). Ti mamince a jejímu partnerovi ale údajně popřáli ještě před svatbou. Seznam slavných hostů byl naopak docela bohatý...

Zpěvaččině cestě k oltáři za doprovodu písně Can’t Help Falling In Love od Elvise Presleyho přihlížela zhruba šedesátka svatebčanů, mezi nimi například Paris Hilton s matkou Kathy, herečky Drew Barrymore a Maria Menounos, zpěvačka Madonna či módní návrhářka Donatella Versace, která Britney navrhla svatební šaty. Bývalá popová princezna pak ve svůj velký den vynesla ještě šperky Stephanie Gottlieb.

Celý obřad se nesl v pohádkovém duchu, nechyběl vzácný bílý kůň plemene Camarillo, bílý kočár ve stylu Popelky a spousta svatebních dekorací a květin.

O plné žaludky všech hostů se pak těmi nejvytříbenějšími delikatesami postarala cateringová společnost specializující se na organické lokální produkty. Podával se například předkrm z hovězího masa Kobe, tatarák z tuňáka Ahi nebo mořský okoun s fenyklem, šafránem a rajčatovo-bylinkovou omáčkou. Milovníci sladkého si pak přišli na své panna cottou s bobulovým přelivem nebo čokoládovým dortem.

Svatbu se ještě před jejím začátkem pokusil narušit zpěvaččin první manžel a kamarád z dětství Jason Alexander (40), který pronikl až do jejího domu, než byl zpacifikován ochrankou a následně zatčen policií.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám