Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když nastupovala do seriálu Slunečná, měla vlasy na mikádo. Teď se herečka Martina Preissová (48) pyšní neuvěřitelnou hřívou. Vlasy jí zakázal ostříhat její kadeřník a vyplatilo se. "Tedy spíš mi doporučil dát vlasům svobodu," upřesnila herečka.

"Takhle dlouhé vlasy jsem měla naposledy, když se narodil můj první syn. Nejedla jsem žádné vitamíny, vlasy mi rostou opravdu rychle a jsem s nimi spokojená. Zároveň je fajn, že mám pro nový seriál Dobré zprávy, který teď na Primě natáčím, novou image," dodala manželka Martina Preisse, syna známé herecké dvojice Viktora a Jany Preissových.

Martina je nejen herečka, ale i nadaná spisovatelka. I když neuspořádala ani křest, prodej její první knihy Jak jsem nebyla na Lvech šel do tisíců, což ani nečekala. "Neměla jsem velké ambice, psát mě baví a teď pracuji na druhé knížce, která by měla vyjít ještě v tomto kalendářním roce," svěřila.

Za sebou má herečka také premiéru hry o tradicích Všem se nám uleví na Nové scéně Národního divadla a teď už se pomalu začíná těšit na prázdniny, kdy kromě seriálu nemá v plánu pracovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám