Hlavní obsah
Článek

V době covidu odjeli do Indonésie a předtím si zažádali o dotace od státu. Koupili si, z části v hotovosti, rozlehlý byt kousek od Pražského hradu. A děti tahají hůř než kočka koťata. Kdo si chce smlsnout na zpěvačce a moderátorce Emmě Smetaně (36) a jejím partnerovi Jordanu Hajovi, má z čeho vybírat. A hejtrů rozhodně nemají málo.

"Je neuvěřitelné, co bychom si za tu šedesátitisícovou dotaci měli všechno koupit. Dovolené, ten stopadesátimetrový byt. A to lidi nevědí o těch autech," hořce se smáli Emma a Jordan.

"Lidi prostě poznají, když je někdo špatný člověk. To týrání dětí k tomu taky patří. Začal Jordy a pokračuju já. Prokoukli nás, tak už to ani nebudeme tajit," pokračovala Emma ironicky. Jinak jsou tedy jejich dcery snad šťastné a zdravé, bez traumatu a nutnosti docházet na terapii. V našem videu uslyšíte a uvidíte z jejich reakcí ještě víc.

Aktuálně se věnují muzice. Vydali společné album By Now, k němuž aktuálně vyšel i nový klip Higher, se kterým vyjeli na turné. Vyvrcholí 16. června v Praze.

V našem rozhovoru také prozradili, jak deska vznikala, a že se to neobešlo ani bez hádek. Po skončení turné se chystají natáčet další klipy k desce, také vyrazí do Karlových Varů na festival a s dětmi na dovolenou. "Budeme je topit v moři," smáli se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám