Hlavní obsah
Článek

Kdysi to bývala ona, kdo byl považován za modelingový objev a o její mladší sestře se mluvilo vždy jako o ‚sestře Gigi Hadid‘. Poslední roky se ale role trochu obrátily a dnes je to spíš Bella, kdo nesmí chybět na žádné prestižní přehlídce.

Půvabná blondýnka ale nelení ani po narození dcery. Brzy po porodu se dostala do původní formy a aktuálně září v kampani pro Frankies Bikinis.

Sedmadvacetiletá Gigi vypadá se svými dlouhými blond vlnami a pronikavým pohledem v něžných modelech jako bohyně a nikoho nenechává na pochybách, že se do modelingových vod vrátila naplno.

V kolekci se najdou jak něžné květinové kousky s kanýrky, tak dráždivé miniaturní kalhotky na zavazování na bocích. Sexy modrá sukýnka odhalující pozadí je pak už pro opravdové plážové provokatérky.

Ještě odvážnější byla přitom v loňské kampani na kabelky Versace, kde pózovala se sestrou Bellou. Vyobrazeny byly jako Evy z ráje s jablkem v ruce a hadem omotaným okolo nohy. Neměly na sobě nic než kabelku, která zakrývala klín.

Krásce, jež se objevila pětatřicetkrát na obálce magazínu Vogue, se sice kariérně daří na jedničku, v osobním životě už to však tak růžové není. Nevydařené vztahy má za sebou se zpěváky Codym Simpsonem, Joem Jonasem a bohužel i s tatínkem její dcery Khai, zpěvákem Zaynem Malikem. S ním strávila necelých šest let. Momentálně je single.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám