Hlavní obsah
Článek

Populární britská televizní a rozhlasová moderátorka Kelly Brook (44), která proslula jako glamour modelka z kalendářů i herečka, se zřejmě konečně dočká veselky. Ve svých dvaačtyřiceti letech má za sebou několik vážných vztahů včetně zásnub s hercem Billym Zanem (56) známým například z Titanicu, ale nevěstou se ještě nestala. Nakonec je tím šťastným vyvoleným, který se má brzy stát i jejím mužem, italský model Jeremy Parisi, s nímž je půvabná Kelly ve vztahu už dlouhých sedm let.

Dvojice se údajně zasnoubila v tichosti již dřív, ale teprve nedávno se vydala do Itálie hledat vhodnou lokaci k jejich velkému dni. Ten by měl proběhnout už v červenci a uskuteční se v ženichově rodné zemi. Potenciální místa prý zahrnují Řím, vinnou oblast v Toskánsku i okolí jezera Como. Má se ovšem jednat spíše o komorní obřad.

„Kelly a Jeremy se vezmou tohle léto v Itálii. Snažili se to udržet pod pokličkou co nejdéle, ale jsou šťastní a nemohou se dočkat, až bude vše oficiální. Tento týden odletěli do Itálie zkusit najít perfektní místo, ale půjde o menší svatbu, velmi romantickou a s pouze několika nejbližšími přáteli a členy rodiny,“ prozradil zdroj z okolí páru pro deník The Sun.

Kelly Brook v minulosti kromě Billyho Zanea, randila například i s akčním hrdinou Jasonem Stathamem, ragbistou Thomem Evansem či profesionálním trenérem Davidem McIntoshem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám