Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) a scenárista a spisovatel René Decastelo (48) spolu byli celkem čtrnáct let, z toho třináct let jako manželé. Rozchod jednoho z nejstabilnějších párů českého šoubyznysu nikdo nečekal, protože navenek vždy působili jako dokonalý pár. Do ložnice jim ale samozřejmě nikdo neviděl.

Decastelo se vdávala v roce 2009, svatba se konala v malebném katolickém kostele Narození panny Marie v obci Želiv, odkud pochází její muž. Tehdy byla v osmém měsíci těhotenství. Celkem mají dvě děti - syna Michaela (12) a dceru Zuzanu (11).

Moderátorka měla jednoduchý recept na šťastné manželství, který ale bohužel nevydržel věčně, ač se opravdu snažila.

„Snažím se manželovi neokoukat. Na hlavě jsem už měla prakticky všechno. A pomáhám tomu i svými tvary. Umím během krátké doby fantasticky přibrat osm kilo a za tři měsíce je zase zhubnout. Mám doma dokonce dva šatníky, jeden na své hubené období, druhý na tlusté, takže manžel má doma prakticky všechno,“ vtipkovala před třemi lety Decastelo, když s manželem slavila desáté výročí svatby.

Na vztahu prý s manželem neustále pracovali, ale nejdůležitější je prý stejně láska. „Jaký máme recept? Navzájem se milovat. A když pak opadnou ty růžové brýle, tak na vztahu pracovat. A naprosto ideální je, když jeden z manželů není moc doma, to jsem já, tak to je taky fajn, nelezete si pak na nervy,“ říkala Super.cz moderátorka.

Ani rok po desátém výročí Decastelo nešetřila veřejně ódami na svého muže. „11 let manželé, 2 děti a stále zamilovaná. Děkuji ti, René, že jsi,“ rozněžnila se. Nyní si ale s manželem připustili, že jako partneři a manželé nemají budoucnost. „Ale dál zůstáváme přátelé, a hlavně rodiče našich úžasných dětí. Víc nemá smysl řešit. A víc nemá smysl ani vysvětlovat,“ uzavřela Decastelo. Jak to sympatické moderátorce slušelo po boku manžela, si připomeňte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám