Hlavní obsah
Článek

Když se objevila spolu s ostatními účinkujícími nového seriálu Dobré zprávy, bylo jasné, že nic dobrého ji nepotkalo. Herečka Kateřina Klausová měla na bradě několik stehů a dělalo jí problémy i mluvení.

"Mohla bych vyprávět nějakou dobrodružnou historku, ale cvičila jsem jógu. Najednou mi křuplo v krku a přišel blackout. Probrala jsem se celá v krvi, ze šoku jsem ani nemohla mluvit. Ještěže bydlím společně s rodiči, takže mě táta odvezl do nemocnice. Tam už za mnou dorazil i můj přítel, který mě zastihl celou v slzách," vyprávěla příběh, jehož podrobnosti se dozvíte v našem videu.

"Mám na bradě asi pět nebo šest stehů a úplně rozpůlený zub. Naštěstí je to sedmička, ale bude muset pryč," čeká Kateřinu nečekaný výdaj v podobě implantátu, který vyjde minimálně na sto tisíc korun. Hlavně že se ale nestalo nic horšího.

Katku budeme v novém seriálu na Primě vídat poprvé v roli těhotné ženy. "Budu nosit vycpané bříško a musím říct, že to není zrovna pohodlné. Aspoň budu mít trénink na vlastní miminko. Zatím ho ale neplánuji. Dala jsem si čas do dvaatřiceti," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám