Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme s ní v dubnu dělali rozhovor o rozšíření rodiny, tak už tušila, že pod srdcem nosí svého druhého potomka. S křehkou informací ale Kristýna Schicková pracovala opatrně, aby nic nezakřikla.

„Pozitivní test jsem měla už na konci ledna, ale nechala jsem si to jen pro sebe až do Valentýna, kdy jsem Lukymu (manžel Lukáš Třešňák, pozn. red.) udělala překvapení s Kinder Surprise,“ rozpovídala se o radostném očekávání modelka.

Sestra úspěšného fotbalisty Patrika Schicka je v pátém měsíci. „Těhotenství probíhá, jak má. Zatím nepociťuji žádné velké rozdíly oproti tomu prvnímu. Jen je možná náročnější než u Elliotka (prvorozený syn, pozn. red.). Žádné extrémní přibírání, žádné změny chutí nebo nálad nemám, cítím se dobře,“ uvedla s úsměvem modelka, která před pár dny šla přehlídku návrhářského dua Poner.

Schicková nám prozradila, že se jí narodí opět chlapeček. „Elliot bude velký bráška. Zatím to tolik ještě nevnímá, protože žádné extra velké břicho nemám, ale pohyby už jsou vidět i cítit, takže mu to po večerech ukazuji a pomalu ho na nového člena rodiny připravujeme,“ dodala kráska.

Samozřejmě jsme vyzvídali, jaké jméno druhý syn dostane, ale konkrétní odpovědi jsme se nedočkali. „Jméno už máme předvybrané, ale necháváme si ho zatím pro sebe,“ doplnila Kristýna Schicková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám