Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K ‚devadesátkám‘ neodmyslitelně patřil seriál Beverly Hills 90210, který v televizi s železnou pravidelností sledovaly milióny diváků. Jména hlavních představitelů uvízla v paměti snad každému, kdo tomuto fenoménu propadl. A dvě z hlavních ženských postav Donna (Tori Spelling) a Kelly (Jennie Garth) se setkaly v sobotu na hudebním festivalu Wango Tango v Kalifornii.

Zatímco Jennie zvolila střídmý kalhotový kostýmek žluté barvy s bílým body, s nímž sladila i sportovní obutí, a vlasy stáhla do ohonu, pětinásobná máma Tori jela na své tradiční sexy vlně. Herečka proslulá svým turbulentním manželstvím s Deanem McDermottem si užívá shozená kila a jinak než v minišatech ji prakticky nepotkáte. Však i své 49. narozeniny nedávno slavila v pořádně odhaleném outfitu.

Čerstvá padesátnice Garth, která je v odívání mnohem umírněnější, má za sebou pro změnu bohatší osobní život. Jejím prvním manželem by v letech 1994 – 1996 muzikant Daniel B. Clark. Druhým pak herec Peter Facinelli, s nímž má tři dcery – Lucu Bellu (24), Lolu Ray (20) a Fionu Eve (16). Rozvedli se v roce 2013 po dvanácti letech manželství.

Do třetice to v roce 2015 zkusila s hercem Davidem Abramsem. Sice se už po dvou letech odloučili a podali žádost o rozvod, ale v roce 2019 to zase dali dohromady a zdá se, že jim to klape.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám