Hlavní obsah
Článek

Netflix vydal první ukázku k hojně očekávanému seriálu Wednesday, volnému pokračování Addamsovy rodiny, a fanoušci zaplavili sítě bouřlivými reakcemi.

Za tvorbou nestojí nikdo jiný než Tim Burton, který se poprvé zhostil televizního projektu, a v hlavní roli se představí herečka Jenna Ortega.

Tu si můžete pamatovat z Vřískotu 5 nebo seriálů Panenka Jane či Ty a dalších. O seriálu se zatím moc neví, kromě toho, že děj se bude točit okolo Wednesday a času, který strávila na škole. Deadline show popisuje jako mysteriózní a plnou překvapení.

V ukázce nechybí Věc neboli legendární ruka a těšit se můžeme i na další postavy. V roli Morticie Addams se představí Catherine-Zeta Jones, Luis Guzmán zase jako Gomez. Dále je součástí Gwendoline Christie, a dokonce i Christina Ricci, která slavně ztvárnila Wednesday v kultovním snímku z roku 1991.

Vzhledem k obsazení a faktu, že půjde o Burtonův počin, je už předem jasné, že je na co se těšit. Ostatně už teď fanoušci zahltili sociální sítě a vroucně si přejí, aby seriál vyšel okamžitě.

Bohužel si ale ještě chvíli počkají, streamovací gigant totiž zatím datum uvedení nezveřejnil. Show je aktuálně v postprodukci a jasné je pouze to, že by měla vyjít ještě letos. Prozatím se můžete pokochat alespoň teaserem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám