Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S hercem Karlem Heřmánkem (76) jsme se sešli, když přebíral ocenění na zlínském filmovém festivalu. Ze Zlatého střevíčku měl sice radost, ale přidat další zářez do své kinematografické tvorby neplánuje. Užívá si zaslouženého odpočinku, a dokonce během něj i trochu přibral.

"Původně jsem si chtěl obléknout smoking, ale byl mi malý. Ostatně tohle sako je najednou také nějaké menší, tak jsem rád, že jsem se do něj narval. Manželka bohužel dobře vaří," svěřil se Heřmánek, který přijel do Zlína se svojí ženou Hanou Heřmánkovou (61) jen na otočku.

Aktuální projekty nemá herec v plánu žádné. "Teď se hlavní těšíme na další vnučku od syna Pepy," prozradili manželé a řekli nám i to, jak se bude jmenovat. Holčička dostane neobvyklé jméno Meda, které nosila nedávno zesnulá mecenáška umění Mládková.

V našem videu Heřmánek zavzpomínal i na svoje nejvýraznější role, které byly ve filmech Fešák Hubert nebo Smrt krásných srnců. "A protože se potkáváme na dětském festivalu, nemůžu zapomenout na čerta z pohádky S čerty nejsou žerty," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám