Hlavní obsah
Článek

Celá Velká Británie žila v posledních dnech oslavami platinového jubilea královny Alžběty II. (†96), které byly o víkendu završeny slavnostním průvodem po Londýně a projížděním takzvaných „autobusů dekády“. Na tradičních britských patrových autobusech zvaných double-decker se vždy objevily anglické celebrity představující jednotlivá desetiletí královnina vladaření. A největšími hvězdami se staly jednoznačně topmodelky Kate Moss (50) a Naomi Campbell (53)!

Obě světově proslulé krásky z období zlaté éry modelingu se vezly na ‚devadesátkovém‘ autobusu pomalovaném mimo jiné "spajskou" Geri Halliwell či Robbiem Williamsem a dalšími symboly předmiléniového období, jako bylo tamagoči či digihra.

Obě letité kamarádky si jízdu pořádně užily, hlavně Kate se v rytmech hudby rozvášnila a strhla k tanci i ostatní krajany, kteří prosluli ve stejné době.

K vidění během jízdy byla například i Nicole Scherzinger (45), která byla na své poměry nebývale zahalená, ta společně s televizní moderátorkou Holly Willoughby či jejími kolegy AJ Odudu a Rylanem Clarkem-Nealem reprezentovala ‚autobus 2010-2020‘.

Reklama

Další články

Načítám