Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévodkyně z Cambridge (42) u lidí sklízí sympatie nejen svým věčným úsměvem a pozitivní energií, ale i přístupem k šatníku, který je šetrnější, než u většiny celebrit. Jak je známo, Kate se nebojí recyklovat modely a udělala to i během úvodního ceremoniálu vojenské přehlídky Trooping the Colour, jež se letos nesou v duchu královnina významného diamantového jubilea.

Většina členů královské rodiny vsadila na nejrůznější odstíny modré, a to včetně vévodkyně Camilly, všech tří potomků Kate a Williama, i samotné královny. Catherine ovšem vynesla sněhově bílý model od Alexandera McQueena za tři tisíce liber, tedy za bezmála 87 tisíc korun. Ten doplnila o elegantní klobouk Philip Treacy a náušnice po princezně Dianě.

Bílé šaty ve stylu dlouhého blejzru vynesla již loni na slavnostní recepci summitu G7, který během doznívající pandemie v Británii pořádal premiér Boris Johnson. Kate se v nich blýskla vedle představitelů zemí G7 a mimo jiné i po boku dalších významných žen jako je Angela Merkel, manželka britského premiéra Carrie Johnson, manželka francouzského prezidenta Brigitte Macron, manželky amerického prezidenta Jill Biden nebo samotné královny Alžběty II.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám