Hlavní obsah
Článek

V devadesátkách patřila k moderátorským hvězdám Novy. Snad každý si pamatuje, jak Markéta Mayerová (56) moderovala se Slávkem Bourou seznamovací pořad Rande, začínali ale už roku 1994 ve Snídani s Novou.

V neděli slaví sympatická moderátorka půlkulaté narozeniny a dostává se přesně k polovině svého pobytu mezi padesátnicemi. V pořadu Rande střídala účesy jako na běžícím páse a tvořila nerozlučnou dvojku se svým dnes už bývalým manželem Slávkem Bourou, s nímž má už dospělou dceru Agátu, která studuje vysokou školu. O svých účesech, jimž říkala „Markéťáky“ dokonce napsala knihu.

Mayerová i po skončení populárních nováckých pořadů moderovala nejrůznější společenské akce a slyšet byla také z rádiového éteru. Věhlasu z devadesátek ale nedosáhla, a to i proto, že se svět televizní zábavy s příchodem internetového věku přeci jen změnil. Dnes se věnuje především designu.

„Natáčím videa, která se zaměřují na hobby, zahradu nebo bydlení. Kromě toho také chodím na návštěvy k hercům, zpěvákům nebo architektům a povídám si s nimi o jejich bydlení. Navíc také píšu, dělám časopis,“ řekla loni Super.cz Mayerová. Jak šel s oblíbenou moderátorkou čas, si připomeňte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám