Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Halka Třešňáková (50), známá z role sekretářky v seriálu Kancelář Blaník, se stala v srpnu 2018 dvojnásobnou maminkou. S manželem, hercem Tomášem Jeřábkem (47) přivítali na světě syna Teodora.

Herecký pár si nenechal ujít slavnostní uvedení nové minisérie režiséra Dana Wlodarczyka Jitřní záře a do pražského kina Bio Oko vyrazili jako rodina. Nechyběl ani společný roztomilý syn, který letos oslaví už 4. narozeniny. Herečka má z předchozího vztahu dospělého syna Alana.

Halka Třešňáková si v novém seriálu, který se odehrává před dvaceti lety a vychází z pravdivého příběhu, zahrála a ztvárnila roli matrikářky. Příběh je o rodině, která se přestěhuje na samotu na vesnici. Chtějí žít po svém, především mimo systém a holčičku, která se jim narodí pojmenují Jitřní záře.

Sama herečka prozradila, že se s takovým příběhem setkala. „Podobný příběh jsem osobně

zažila díky mé dánské kolegyni Helene Kvint ze skupiny Secondhand Women. Ta své dvě děti v Dánsku pojmenovala Storm a Snee. A ani v tu dobu tam nikdo nic neřešil, nikomu to nepřišlo divné. Když jsem ale četla scénář a natáčeli jsme Jitřní záři, zjistila jsem, že ten problém nebyl jen o jiném jméně. Konflikt byl daleko rozsáhlejší. Obecně bych ale byla radši, kdyby společnost byla k alternativnímu způsobu života vstřícnější,“ dodala herečka.

Reklama

Další články

Načítám