Hlavní obsah
Článek

Izraelská herečka Gal Gadot (38) patří mezi šťastné ženy, které si mohou směle dovolit vyrazit ven bez zdlouhavých ranních úprav. Půvabná brunetka, která prorazila v Hollywoodu a jako nespoutanou Wonder Woman ji obdivují milióny mužů po celém světě, je spokojeně zadaná v manželství s Jaronem Varsanem, s nímž byla před pár dny spatřena v Londýně na romantické procházce po Hampstead Heath.

S realitním developerem jim to očividně i po čtrnácti letech manželství klape a vzájemnou společnost si užívají. Rodinka se jim loni rozrostla o třetí dcerku, již pojmenovali Daniella. Ta má ještě starší sestřičky Almu (10) a Mayu (5). Gadot, jež je majitelkou černého pásu v karate a Krav Maze, ovšem na znavenou trojnásobnou maminku rozhodně nevypadá.

Dvojice je úspěšná nejen ve svých oborech. Gal jde z role do role, loni se blýskla například v Lize spravedlnosti Zacka Snydera či letos ve Smrti na Nilu, čeká ji navíc natáčení už třetího pokračování Wonder Woman. Na poli realit například manželé v roce 2015 prodali jejich hotel v Tel Avivu ruskému oligarchovi Romanu Abramovičovi za 26 miliónů dolarů. Zároveň mají i vlastní filmovou produkční společnost Pilot Wave.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám