Hlavní obsah
Článek

Mel Gibson (68) je stále štramák k pohledání, jen co je pravda. Hollywoodská legenda se už sice nějakou dobu řadí mezi šedesátníky, ale udržuje se nadále ve skvělé formě, což dokazuje i nedávný snímek z posilovny v Glasgow.

Gibson na něm vystavil bicepsy v tílku, k tomu roztáhl rty do širokého úsměvu a dle komentářů se podlomily nohy nejedné fanynce.

Herec zavítal do fitka při návštěvě Glasgow, fitness centra nicméně vymetá všude, kde se pohybuje. Nedávno ho zachytili v jednom i v Maďarsku, kde točil snímek Continental, prequel k filmu John Wick.

Svými tréninky Gibson proslul, v roce 2018 slavně trénoval s populárním trenérem celebrit Samem Jacksonem, pod jehož dohledem se mu podařilo shodit 14 kilogramů za 8 týdnů. Tehdy se chtěl zbavit pupku, a to se mu i podařilo.

Do Glasgow se Gibson vrátil po mnoha letech. Naposledy poctil místní svou přítomností u příležitosti premiéry Statečného srdce.

„Nevrátil jsem se tam, protože jsem měl strach,“ přiznal herec Daily Mailu. „Nikdy jsem se nevzpamatoval z toho, že jsem tam musel běhat v šatech. Víte, jakou mají tam nahoře zimu?“ narážel v žertu na tradiční skotský kilt, do kterého ho tehdy navlékli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám