Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ashley Butler (31) z Tennessee šokuje na sociálních sítích svou proměnou. Rozdíl mezi tím, jak vypadá s make-upem a zubními protézami a bez nich a nenalíčená, je skutečně markantní. A někteří dokonce nevěří, že je to ona.

O zuby přišla čtyřnásobná maminka kvůli domácímu násilí a závislosti na drogách a nyní se snaží šířit povědomí o životě bezzubých lidí.

„Nehraji si na někoho, kým nejsem. Jsem to pořád já, s make-upem i bez něj. Líčím se, abych se cítila lépe, ne abych někoho klamala,“ hájí se před internetovými trolly, kteří ji kritizují, že se snaží nalákat na svůj vzhled a ve skutečnosti vypadá jinak.

Ashley si nicméně stojí za tím, že je na sítích autentická. „Směji se se zuby i bez nich, moje protézy mě nedefinují, ale cítím se díky nim zase ve své kůži,“ přiznala.

Na sítích se snaží promovat hlavně sebelásku. „Nikoho nesoudím. Jsme, kým jsme, všichni máme minulost. Po toxickém vztahu jsem byla závislá na pervitinu,“ hovoří o své minulosti otevřeně.

„Přišla jsem o zuby v důsledku domácího násilí, ty, co mi zbyly, vypadaly kvůli závislosti. Ale to neznamená, že jsem ošklivá nebo špatná osoba. Přála bych si, aby lidé nehodnotili krásu podle vzhledu,“ nechala se slyšet.

Za zubní náhrady by normálně dala celé jmění, zaplatil jí je ovšem velkorysý anonymní dárce. V listopadu 2020 jí vytrhali zbytky jejích zubů a o necelý rok později dostala provizorní protézy.

„Stále tomu nemohu uvěřit. Díky tomu vřelému gestu jsem si uvědomila, že jsem hodna lásky a respektu,“ dodala k věci Ashley.

Právě proto také šíří pozitivitu a sebelásku. A většina sledujících jí oplácí stejnou mincí, i když se najdou i tací, kteří jí nadávají do feťaček. Negativní komentáře si Ashley nepřipouští, dobře totiž ví, kdo je a co všechno přestála.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám