Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci Johnnyho Deppa (60) a Kate Moss (50), respektive páru, který herec a modelka tvořili v devadesátých letech, neskrývají nadšení nad možností, že by se ti dva dali opět dohromady. Tomu sice nic nenasvědčuje, Kate ale navštívila londýnský koncert, na kterém Johnny vystoupil, tak proč si nezafantazírovat...

„Představte si, že by to dali znovu dohromady!“ nebo „Pane bože! Kate a Johnny spolu pařili po jeho vystoupení s Jeffem Beckem. Jsem tak šťastný!“ komentují fanoušci účast modelky v Royal Albert Hall. S Deppem se podle informací britských médií skutečně sešla v zákulisí.

Jistě si však mají co říct i bez romantického podtextu, Moss svého ex velmi podpořila ve sporu, který hvězda Pirátů z Karibiku vede se dvou exmanželkou Amber Heard (37).

Hereččina slova o tom, že Depp měl Moss před lety shodit ze schodů, Kate pod přísahou vyvrátila. „Nikdy mě nestrčil, nekopnul nebo neshodil z jakýchkoli schodů,“ uvedla modelka.

S Deppem tvořila pár tři roky. Když se seznámili, bylo jí dvacet a jemu jednatřicet let. Ačkoli Moss kdysi rozchod s hercem, k němuž došlo v roce 1997, označila za noční můru, nyní mu projevila absolutní podporu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám