Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V seriálu Stíny v mlze ztvárnila hlavní vyšetřovatelku. Díky tomu se držitelka tří Českých lvů dostala do mnoha českých domácností. Petra Špalková se ale věnuje hlavně divadlu. „Čeká mě několik repríz Zimní pohádky v rámci Shakespearovských slavností. A v další sezóně mě čekají další dvě krásné premiéry,“ prozradila Super.cz na charitativní akci Helping Dolls herečka.

Špalková v žádném případě nežehrá na to, že bude o letních prázdninách pracovat. „Po dvouleté uzávěře a poté, co se kvůli nízké návštěvnosti ruší představení, jsme rádi, že práce je. Myslím, že nikdo z nás si teď nestěžuje, že musí přes léto pracovat. Přes léto navíc bývá epidemiologická situace optimální. Člověk má jistotu, že se hrát bude,“ míní Petra.

Ke své roli kriminalistky Magdy Malé se brzy vrátí. „Čeká mě natáčení další řady,“ prozradila nám herečka. Role v seriálu jí přinesla velkou popularitu. „Řekla bych, že v televizi a ve filmu jsem pracovala celkem dost. Ale toto pro mě byla první tahounská role v takto strukturovaném seriálu. Bylo to příjemné a jsem ráda, že dojde k natáčení druhé řady,“ dodala Špalková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám