Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Možná jsme to přivolali při únorovém rozhovoru, kdy jsme s finalistkou Hlasu Česko Slovenska a muzikálovou zpěvačkou Vendulou Příhodovou hovořili mj. o vztazích a také o tom, zda už by se sama cítila na mateřskou roli. Teď už její rostoucí bříško zaznamenali i diváci. "Vlčice je těhotná," komentovali v nedělním představení muzikálu Mauglí v Divadle Kalich, kde Vendula účinkuje.

"Začali jsme doma hnízdit. Postupně si opravujeme byteček, abychom tam třeba časem mohli být tři. Takže teď mám trochu jiné životní ambice," řekla Super.cz Vendula, že už se připravuje na mateřskou roli. "Postupně přidáváme větvičku k větvičce a stébélko ke stébélku," smála se před pár měsíci a otěhotnět musela zhruba tou dobou, protože termín porodu má určený na listopad.

Svatbu s přítelem, architektem a swingovým tanečníkem Tomášem Nisserem, ale zatím neplánuje. "Třeba jednou vdaná budu. Museli byste se zeptat partnera, ale myslím, že k tomu jednou dojde. Ale nespěcháme. Myslím, že všechno vyplyne tak, jak má," míní zpěvačka, která doposud zaskakovala za těhotné kolegyně, mj. Bereniku Kohoutovou, takže jí to snad v jejích rolích oplatí.

Reklama

Další články

Načítám